• Papendrecht -Neptunus-Schiebroek (3-0).
• Papendrecht -Neptunus-Schiebroek (3-0). Foto: Richard van Hoek Fotografie

Papendrechtse opluchting na eerste zege

Wedstrijdverslagen 851 keer gelezen

PAPENDRECHT • Papendrecht heeft zijn eerste driepunter in de knip. Thuis tegen Neptunus Schiebroek boekte het elftal van trainer Johan Sturrus een 3-0 overwinning.

De winst zorgde voor opluchting op sportpark Slobbengors. Logisch, want Papendrecht was het seizoen ‘puntentechnisch’ niet al te best gestart met één remise en twee nederlagen.

Tegen Neptunus boekte men een vliegende start dankzij een countergoal van Juninho van Rhee in de vierde minuut. Vervolgens bleef de 1-0 stand lang intact en dat had vooral te maken met het onvermogen van de Papendrecht-spelers Van der Werff en Van Rhee om dikke kansen te benutten.

In de 76e minuut bleek Van Rhee zijn scherpte terug te hebben. Alleen voor de keeper rondde hij beheerst af. De Brito zorgde kort voor tijd vanaf de stip voor de verdiende 3-0 eindstand.