• Altena - Roda Boys (1-1).
• Altena - Roda Boys (1-1). Foto: Gerald van Zanten

Teleurstelling overheerst bij Roda Boys na late gelijkmaker Altena

Wedstrijdverslagen 1.221 keer gelezen

NIEUWENDIJK • Roda Boys/Bommelerwaard leek in de topper tegen Altena de volle winst te pakken. In de slotfase kwam de thuisclub toch nog langszij. Door het 1-1 gelijkspel loopt Roda Boys averij op en groeit de achterstand op koploper Wieldrecht tot vier punten.

De Aalstenaren openden voortvarend met een vroeg doelpunt van Diëgo Meerveld. Hij profiteerde van goed werk van Toby Tan. De klok stond toen pas op zeven minuten. Vervolgens waren er mogelijkheden voor beide ploegen, die allebei een treffer zagen afgekeurd. Zonder echt goed te spelen had Roda Boys door Nils Loef en Armand Selmani toch mogelijkheden om de score verder op te voeren.

Aan de andere kant stond Roda Boys-doelman Jamil Kools steeds op de goede plaats om Altena van treffers af te houden. Twee minuten voor het eindsignaal kwam de thuisclub toch nog langszij. Op een prima vrije trap van Tristan van Noorloos was Kools kansloos. “Beide ploegen ontliepen elkaar niet heel veel, maar als je in de slotfase twee punten verliest, overheerst bij ons uiteraard de teleurstelling”, gaf trainer Jan van Grinsven zijn gevoelens weer.