Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Well ontsnapt tegen Rhelico aan eerste verlies en behoudt ongeslagen status

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

WELL • Well liep op het knusse thuishonk tegen Rhelico tegen het eerste puntenverlies aan. Het werd 1-1 op sportpark De Hoef.

Well bracht dit keer niet wat het de eerste vier duels wel bracht. Trainer Remy Schouwenaar: “Wij misten wat sterkhouders maar ik zoek geen excuses. Well heeft niet gebracht wat wij gewend zijn te brengen. In de eerste helft zijn wij door de tegenstander afgetroefd op inzet. Wij kwamen overal een stap te laat.” 

De gasten namen door een prima afstandsschot na een half uur een voorsprong. Well voor het eerst onder het regime van Schouwenaar op achterstand. Na rust was Well licht de bovenliggende partij maar moest risico’s nemen. Rhelico verzuimde verder weg te lopen en in de laatste minuut kwam daar toch nog de gelijkmaker. Danny Keijnemans was in de rebound alert toen een inzet van de paal terugkwam. Een rommeldoelpunt, maar die tellen ook. 

Schouwenaar: “Het was dit keer niet goed, maar na vijf wedstrijden zijn wij nog wel steeds ongeslagen. Dat is natuurlijk top.” Volgende week heeft Well vrijaf en kan even bijtenken en mogelijk sluiten er weer wat spelers aan. “Vervolgens gaan wij met vertrouwen op weg naar een serie wedstrijden tegen sterke tegenstanders”, besluit Schouwenaar.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup