Pijnlijk thuisverlies voor FC Perkouw

Wedstrijdverslagen 803 keer gelezen

BERKENWOUDE • FC Perkouw was vast van plan om collega-laagvlieger Dubbeldam op een nederlaag te trakteren. Echter het tegenovergestelde gebeurde. De gasten gingen er met een 1-2 overwinning vandoor.

“Dat is een zware tegenvaller voor ons”, toonde Perkouw-trainer Marc van der Zee zich allesbehalve gelukkig met de uitslag. De basis voor het verlies werd in de eerste helft gelegd. Perkouw bakte er in die fase niet al te veel van en Dubbeldam speelde zich naar een 0-2 voorsprong.

Na wat omzettingen in de rust presteerde de thuisploeg iets beter en kwam het via Ruben de Vries nog op 1-2. Kansen op meer waren niet besteed aan de Berkenwoudenaren.”Ik ben teleurgesteld”, aldus Van der Zee. “Deze nederlaag gaat gevolgen krijgen in de personele sfeer. Een aantal andere jongens verdienen een kans om zich in de kijker te spelen.”