HSSC’61 in eigen huis ook Lopik de baas

Wedstrijdverslagen 796 keer gelezen

HEI- EN BOEICOP • Ook de derde thuiswedstrijd van dit seizoen heeft HSSC een overwinning opgeleverd. De ploeg in het oranje boekte een verdiende 3-1 overwinning.

Op een stroef veld bracht Remon van Soest zijn ploeg na twaalf minuten op voorsprong. HSSC was beter begonnen aan de wedstrijd en kreeg loon naar werken. Hierna kantelde Lopik de wedstrijd enigszins en kwam het ook op 1-1.

Na rust kroonde Tristan Koet zich met twee goals tot matchwinner. Hij verving de geblesseerde Owyn van Vuren en deed dat dus met verve.

HSSC-trainer Marcel van Steenis hoopt dat zijn ploeg het volgende week ook eens in een uitwedstrijd gaat laten zien: “We hebben thuis alles gewonnen met redelijk tot goed voetbal en veel strijd. Het is nu zaak om dat ook op kunstgras in Utrecht te gaan laten zien volgende week.”