Bergambacht klopt koploper GSV

Wedstrijdverslagen 566 keer gelezen

GOUDA • Bergambacht won in Gouda met 2-3 van koploper GSV en deelt nu met Haastrecht de koppositie.

De gasten begonnen sterk en stonden na twintig minuten spelen met 0-2 voor dankzij goals van Pieter Meijer en Luuk Botter. Daarna gaf Bergambacht teveel ruimte weg aan de ervaren thuisploeg, die de aansluitingstreffer scoorde. In de tweede helft bracht Meijer de marge weer op twee.

De blauwzwarten verzuimden vervolgens de wedstrijd op slot te gooien. Daar waren genoeg kansen voor. ,,GSV kwam nog terug tot 2-3,” vertelde Bergambacht-trainer Jerry de Groot, ,,maar onze zege kwam niet meer in gevaar. De slotfase speelden we met tien man, omdat Pieter Meijer twee keer geel kreeg. Ondanks die numerieke minderheid kregen wij nog de beste kansen.”

Alblasserdam verwelkomt Fortuna Sittard voor oefenwedstrijd 2 uur geleden
• Tricht - GRC'14 (0-1). Dit weekend wacht Sleeuwijk voor de Trichtenaren.
Kelderkraker tussen Tricht en Sleeuwijk, strijd om belangrijke plek zes in 4E voorbeschouwing VHL/West-Betuwe 3 uur geleden
• Akif Hancer.
Unitas (zo) heeft met komst aanvaller Akif Hancer selectie rond 5 uur geleden
• Patrick Stok.
Ries Fok vertrekt bij Dubbeldam, Patrick Stok komend seizoen nieuwe trainer 5 uur geleden
Start voorronden TOTO KNVB-beker, met onder meer Achilles Veen en Heerjansdam, drie weken uitgesteld 7 uur geleden