• Haaften - SV Capelle (3-1).
• Haaften - SV Capelle (3-1). Foto: Wim de Bruijne

Gedeelde tweede plaats voor Haaften

Wedstrijdverslagen 1.376 keer gelezen

HAAFTEN • Haaften heeft concurrent SV Capelle met 3-1 verslagen. Door deze uitslag staat Haaften, samen met BLC en Schelluinen, op een tweede plaats met twee punten achterstand op koploper GVV’63.

Op het zware en modderige veld was goed voetbal niet mogelijk. De wedstrijd begon drie kwartier later, omdat de gasten uit Capelle vast stonden bij de pont van Brakel. Misschien was Haaften hierdoor de eerste 20 minuten niet goed bij de les, want Capelle kwam op een 0-1 voorsprong.

Maar niet veel later kwam Haaften op gelijke hoogte, toen Kevin van de Velde uit een corner de 1-1 inkopte. Dezelfde Van de Velde zette de thuisclub in de tweede helft op een voorsprong toen hij, wederom uit een corner, de 2-1 binnenschoot. Danny Verwolf maakte tien minuten voor tijd aan alle onzekerheid een einde door een mooie voorzet van Michel den Braber af te maken.

Volgende week staat de topper tegen Schelluinen op het programma. Dan wordt in Haaften om de tweede plek gestreden.