Papendrecht-De Zwerver
Papendrecht-De Zwerver Foto: Richard van Hoek Fotografie

De Zwerver elimineert Papendrecht in bekertoernooi vanaf de stip

Wedstrijdverslagen 1.405 keer gelezen

PAPENDRECHT • De zevende strafschop in de verplichte serie na negentig minuten en een 1-1 eindstand, verschafte De Zwerver ten koste van Papendrecht toegang tot de volgende ronde in het KNVB-districtsbekertoernooi.

Het was Rick Verloop die de beslissende elfmetertrap benutte.

In de negentig boeiende minuten daarvoor slaagden de gasten uit Kinderdijk er in om eersteklasser Papendrecht meer dan uitstekend bij te benen. De Zwerver kwam via een treffer van Glenn Weyts (samen met Stef Verloop uitblinker) op 0-1. Stefan Bravenboer zorgde nog voor rust vanaf de stip voor 1-1.

Na rust bleven beide teams in balans.. Papendrecht probeerde door druk te zetten eren tweede treffer te forceren, terwijl het solide verdedigende De Zwerver via de counter op zoek ging naar nieuwe treffers én daartoe een paar prima kansen wist te creëren.

Uiteindelijk was de strafschoppenserie scherprechter in het vermakelijke duel.

Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 6 uur geleden
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 6 uur geleden