• Lekkerkerk - Streefkerk.
• Lekkerkerk - Streefkerk. Foto: Wijntjes Fotografie

Streefkerk rekent in tweede helft ook af met Lekkerkerk

13 nov, 18:17 Wedstrijdverslagen 751 keer gelezen

LEKKERKERK • Na de stunt van vorige week tegen koploper Hardinxveld boekten de mannen van trainer Pieter Lagendijk opnieuw een zege. In en tegen Lekkerkerk werd met maar liefst 0-4 gewonnen. Een belangrijke overwinning op het eveneens in de onderste regionen bivakkerende Krimpenerwaarders.

“De eerste helft was wennen en daardoor ook moeizaam van onze kant. Lekkerkerk speelde namelijk hetzelfde reactie-voetbal als wij vorige week in Hardinxveld. Na de rust en het inbrengen van Emilio Prins liep het bij ons direct een stuk beter”, zag Streefkerk-coach Pieter Lagendijk.

De Strevelanders kwamen inderdaad na de thee snel op stoom. Na een stief kwartiertje stond er een mooie 0-2 voorsprong op het scorebord. Joey van der Vlist en Andy van Vugt heetten de doelpuntenmakers.

“Vervolgens was het tien minuten niet best, maar daarna pakten wij de draad toch weer op. Met lekker attractief en vooral intelligent voetbal wonnen we door goals van Emilio Prins en Andy van Vugt (vanaf elf meter – TS) uiteindelijk met 0-4. Verdiend. Zo moet Streefkerk ook gaan voetballen, niet reactief maar vanuit balbezit spelen. Dat kost wel een jaartje of misschien zelfs nog iets langer, maar we hebben er wel de spelers voor. Aan de bal zijn we namelijk sterk.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Laatste nieuws

Afbeelding
Hardinxveld-doelman Sidney Batenburg kiest voor Alblasserdam 34 minuten geleden
Afbeelding
Alblasserdam-doelman Pieter Lerensveld naar Nieuw-Lekkerland 11 uur geleden
Afbeelding
Alsnog vrijspraak voor Wieldrecht-middenvelder Robert Versteeg 14 uur geleden
Afbeelding
Floren Streefkerk (SV Meerkerk) nadert koploper Björn Paul (Vuren) in topscorerslijst 14 uur geleden
Afbeelding
Ronald den Ouden wordt assistent van Marco Verbeek bij Sliedrecht 15 uur geleden
Afbeelding
Alblasserdammer Danny Buijs nieuwe trainer KV Mechelen 21 mei, 07:54