Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Gelijkspel voor De Alblas verrassend voldoende om eerste periode te pakken

Wedstrijdverslagen 1.264 keer gelezen

SCHOONHOVEN • De Alblas greep zaterdag in en tegen Schoonhoven de eerste periodetitel van de derde klasse C. Om die prijs in de wacht te slepen was de 1-1 deling verrassend genoeg voldoende, want de concurrenten DFC en Hardinxveld lieten in de slotfase de punten liggen. 

Zo viel het kwartje precies in de juiste richting voor het elftal van trainer Maarten van Gastelen. "Hartstikke lekker", stelde De Alblas-voetballer Junior Visser tevreden vast. "Hier hebben we de voorbije maanden hard aan gewerkt. Het is dan heerlijk om het met elkaar af te maken ook!" 

De Alblas kwam vrij vroeg in de wedstrijd op 0-1 door een treffer van Jari Zijderveld. Schoonhoven, dat meer kwaliteiten in zich herbergt dan de lage klassering op de ranglijst doet vermoeden, kwam uit een vrije trap op 1-1. Daarna ontwikkelde zich een redelijk gelijkopgaand duel, waarbij De Alblas er niet in slaagde om echt te overtuigen, maar zich wél collectief sterk toonde. 

"Daarom is deze periodetitel ook verdiend,", vond Junior Visser. "Enneh.... hij smaakt naar meer. We willen onze hoge positie op de ranglijst proberen vast te houden."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden