Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Topper Huizen-WNC bij 4-1 stand gestaakt

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

HUIZEN • Bij een 4-1 stand voor Huizen staakte scheidsrechter Niels Felix de wedstrijd Huizen-WNC. Vijfentwintig minuten voor het eind vond de scheidrechter het welletjes. Hij vond dat er totaal geen respect was.

Trainer Cor Prein van WNC was flabbergasted over deze beslissing. “Dit lag niet aan ons. Er is geen enkele kaart getrokken vanwege schelden of bedreigen.”

Vooraf had Prein al bedenkingen toen hij de naam van de scheidsrechter op het wedstrijdformulier zag staan. Felix had dit seizoen ook de uitwedstrijd tegen GRC 14 gefloten en toen had hij volgens Prein ook al een aantal dubieuze beslissingen.

Witheet
Trainer Prein was een uur na de wedstrijd nog witheet. “Door niet goed opletten achterin kwamen we met 1-0 achter. Maar uit een corner scoorde een Huizenaar de 2-0 door overduidelijk met twee handen op de nek van zijn tegenstander te leunen. Bij de 3-0 geef de scheidrechter een penalty waarbij nog steeds niemand weet wat er aan de hand was.”

Rode kaart
Zes minuten voor rust staakte de scheidsrechter de wedstrijd om even af te koelen. De tweede helft was nog maar twee minuten oud toen aanvoerder Nehemia Sanaky rood kreeg. Volgens Prein liep een speler van Huizen tegen Sanaky aan. Scheidsrecht Felix zag een elleboogstoot en stuurde Sanaky van het veld.

Huizen maakte 4-0 nadat dezelfde Felix geen overtreding zag op een speler van WNC. Jesse Dibets wist nog de Waardenburgse eer te redden door de 4-1 te scoren.

Daarna staakte Scheidsrechter Felix de wedstrijd vanwege “totale gebrek aan respect”. Dit gaf hij als reden door aan de beide aanvoerders.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel