Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Ameide verweert zich dapper in bekertreffen tegen LRC Leerdam (3-5)

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

AMEIDE • Op sportpark Meihoven was het twee klassen hoger acterende LRC Leerdam uiteindelijk te sterk voor Ameide. “Maar we hebben het goed gedaan”, vond Ameide-trainer Jan Verveer na afloop van het met 3-5 verloren bekertreffen.

Ondanks goede afspraken kwam de thuisploeg vroeg op achterstand. Na ruim tien minuten was het al 0-2. Maar Ameide kwam terug in de wedstrijd. Door een goal van Roy de Blank (op aangeven van Tom de Kruijk – TS) en een fantastische vrije trap van René van Middelkoop stond het halverwege 2-2.

“Helaas begonnen we ook na rust niet al te best en keken we weer vlot tegen een 2-4 achterstand aan. Maar toen tien minuten voor tijd René van Middelkoop, na een prima assist van de debuterende 17-jarige junior Mart Jan Slob, zijn tweede en onze derde treffer scoorde, hing er een stuntje in de lucht. Zonde dat LRC in de allerlaatste minuut de wedstrijd definitief besliste.”

Ansu Camara en Nordin el Hassani scoorden beiden tweemaal voor LRC. Joram Misbeek nam de vijfde Leerdamse treffer voor zijn rekening.

Lees ook: www.regio-voetbal.nl/nieuws/nieuws/296547/bekerloting-zuid-i-o-a-sliedrecht-de-zwerver-en-woudrichem-nivo

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel