Brederodes onderuit tegen koploper EDO

Wedstrijdverslagen 787 keer gelezen

VIANEN • Brederodes is op eigen veld onderuit gegaan tegen koploper EDO. In Vianen werd het 1-2, maar had de thuisploeg eigenlijk wel een puntje verdiend.

Brederodes wist dat het een moeilijke middag tegemoet ging. De bezoekers uit Utrecht hadden namelijk al hun wedstrijden tot nu toe winnend afgesloten. Toch hield de ploeg van Marcel Akkerman knap gelijke tred in het eerste bedrijf. Akkerman zei na afloop: “We speelden ook iets verdediger dan normaal, maar de organisatie stond goed.” Beide ploegen wisten in de eerste helft niet te scoren.

Een kwartier na de pauze kwam koploper EDO op 0-1 na geklungel achterin bij Brederodes. Twee minuten later was het echter alweer gelijk door een goal van Gino Vesters. Vervolgens kreeg de thuisclub wat kansjes op de 2-1, maar ging EDO er met de winst vandoor. Zeven minuten voor tijd sloegen de Utrechters toe vanuit de omschakeling.

Akkerman: “Een overwinning was te veel van het goede geweest, maar een puntje hadden we wel verdiend.”