Koploper GVV’63 moet in Brabant tegen NEO’25 heel diep gaan

Wedstrijdverslagen 1.472 keer gelezen

SPANG-CAPELLE • Vorige week vierde GVV’63 met het behalen van de eerste periodetitel, een stevig feestje. De uitwedstrijd bij NEO’25 had een spectaculair scoreverloop. De ploeg van GVV’63-trainer Denny van Geffen pakte in de absolute slotfase een puntje mee uit Brabant. Het werd 3-3.

Zonder de zieke topscorer Mathijs Libbers, waren de patronen er bij GVV’63 een beetje uit. Het team kwam door een prima vrije trap van Jeffrey van der Meijden op voorsprong. Twee minuten later was het al 1-1. Daniël Bouma zorgde na rust voor 1-2, waarna de gelijkmaker opnieuw direct volgde. Beide ploegen leken genoegen te nemen met de 2-2 eindstand, maar in de slotseconde werd het nog 3-2 voor de ploeg uit Sprang-Capelle. De koploper uit Gameren toonde veerkracht en kwam in de tweede minuut van extra tijd langszij, 3-3. Invaller Julian Ringelberg zorgde voor de late gelijkmaker. Daarna kopte Daniël Bouma nog tegen de lat, maar een overwinning was voor GVV’63 teveel geweest.

“Als je in de laatste minuut nog gelijk maakt, moeten wij dat puntje koesteren. terugkijkend was het van onze kant niet al te best. Ook ik ken het cliché dat een ploeg na het behalen van een periodetitel terugvalt. Dat zou kunnen, maar ik baal ervan dat wij de laatste weken te gemakkelijk doelpunten weggeven. Vandaag hebben wij te weinig gebracht en dan verdien je niet te winnen”, is Van Geffen realistisch.