Tricht verslaat met 0-4 ook GVV’63

Wedstrijdverslagen 1.271 keer gelezen

TRICHT – Na de ruime oefenwinst tegen Haaften wist tweedeklasser Tricht zaterdag in Gameren ook een andere sterke derdeklasser GVV’63 royaal te verslaan. Een 0-2 ruststand werd door Tricht na de pauze uitgebouwd tot een 0-4 overwinning. Tim van Dijken maakte in de Bommelerwaard drie goals.

Al na zeven minuten benutte Tim van Dijken een penalty (0-1), nadat hij zelf was gevloerd. Tien minuten later maakte Tim van Dijken zijn tweede doelpunt toen hij de bal na een combinatie tussen Luke van Dijken en aanvoerder René van Soelen simpel kon intikken: 0-2.

Halfweg de eerste helft herstelde het door diverse invallers incomplete GVV’63 zich maar Trichts back Tim Schook voorkwam op de eigen doellijn een Gamerense treffer. Tien minuten voor rust moest Joran Smit bij de gasten duizelig door Ramon van Soelen worden vervangen.

Eenzijdig
Na de thee deden ook keeper Rian Drost, Sander Kars en Ruben Lambregts hun intrede in de Trichtse equipe. Rick de Jongh vergrootte al tien minuten na rust na een vlotte combinatie de voorsprong tot 0-3.

Tricht sprong in de eenzijdige tweede helft wel erg royaal met de diverse kansen om. Verder trof Ramon van Soelen de lat en zag Harm van Brenk de thuisclub op de doellijn redden. Na een mooie individuele actie zorgde Tim van Dijken via zijn derde doelpunt tijdens de slotfase toch nog voor de duidelijke 0-4 eindstand.

Alblasserdam verwelkomt Fortuna Sittard voor oefenwedstrijd 1 uur geleden
• Tricht - GRC'14 (0-1). Dit weekend wacht Sleeuwijk voor de Trichtenaren.
Kelderkraker tussen Tricht en Sleeuwijk, strijd om belangrijke plek zes in 4E voorbeschouwing VHL/West-Betuwe 2 uur geleden
• Akif Hancer.
Unitas (zo) heeft met komst aanvaller Akif Hancer selectie rond 4 uur geleden
• Patrick Stok.
Ries Fok vertrekt bij Dubbeldam, Patrick Stok komend seizoen nieuwe trainer 4 uur geleden
Start voorronden TOTO KNVB-beker, met onder meer Achilles Veen en Heerjansdam, drie weken uitgesteld 5 uur geleden