Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Zwakke eerste helft funest voor eindelijk weer compleet Peursum

Wedstrijdverslagen 739 keer gelezen

ZWIJNDRECHT • De net weer redelijk fitte selectie van Peursum kende een valse start op Bakestein. “De eerste helft speelden we dramatisch, we stonden dan ook terecht met 3-0 achter”, zag Peursum-coach Hans Harmans. “Niet dat onze tegenstander zo goed was, maar in feite waren we zelf onze grootste tegenstander.”

De in januari aangetreden oefenmeester doelde op de vele coronabesmettingen binnen zijn spelersgroep. “We zijn goed gestart, maar al snel had ik maar zes tot zeven spelers op de training. Afgelopen donderdag waren we voor het eerst compleet.”

De voorbereiding was dus verre van optimaal voor de Giessenburgers. “Tot overmaat van ramp wilden we na rust vol gas geven, maar vanaf de aftrap vloog de 4-0 in het doel.”

Peursum rechtte de rug en dat geeft Harmans moed voor de toekomst. “Marck de Heer scoorde de 4-1 en het was jammer dat onze tweede treffer werd afgekeurd. Ik hoop oprecht dat we vanaf nu gevrijwaard blijven van corona en we vol door kunnen gaan richting het einde van de competitie.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden