Bergambacht stelt na rust orde op zaken

Wedstrijdverslagen 608 keer gelezen

POLSBROEK • Bergambacht versloeg in Polsbroek het in de gevarenzone staande SPV’81 met 1-4.

De wind, die dwars over het veld stond, speelde beide ploegen parten. Max Bakker zette de gasten op voorsprong. De thuisclub kreeg meer vat op de wedstrijd, omdat Bergambacht niet doorzette. Sander Koolwijk leverde een loepzuivere voorzet af, die Stijn Achterberg verzilverde.

,,We gingen voor rust teveel mee in het opportunistische spel van SPV,” aldus Bergambacht-trainer Jerry de Groot. ,,In de tweede helft konden we het krachtsverschil wel uitdrukken in goals. Peter Meijer (2x, red.) en Twan Schmidt bezorgde ons een verdiende overwinning. Een mooie meevaller is, dat Haastrecht en Floreant punten verspeelden en wij weer op de tweede plaats staan op drie punten van koploper Haastrecht.”