Efficiënt GVV’63 zet dankzij messcherpe Mathijs Libbers Haaften in de hoek

Wedstrijdverslagen 1.329 keer gelezen

HAAFTEN • Koploper GVV’63 klopte Haaften, toch de nummer drie van de ranglijst, door drie doelpunten van goudhaantje Mathijs Libbers met 3-0. De uitslag was wat geflatteerd zag GVV’63-trainer Denny van Geffen, maar daarom niet minder welkom.

Het duel ging gelijk op. Haaften voetbalde goed mee. “Toch zijn wij dan net wat volwassener en daardoor mogelijk ook wat verder”, stelt Van Geffen.

“Bovendien benutten wij onze kansen bijna maximaal en zijn daardoor verschrikkelijk efficiënt.” Bij de koploper liep de ziekenboeg behoorlijk vol. Jeffrey van der Meijden haakte eerder in de week al af. Ronald van Wijk was eveneens niet van de partij. Michel Kooijman was ziek geweest en was slechts de laatste 20 minuten inzetbaar. Na 28 minuten was Libbers er als de kippen bij om een indraaiende vrije trap binnen te tikken. De 2-0 van Libbers viel drie minuten voor rust. Na een uur voltooide hij zijn valse hattrick door de bal in de lange hoek langs zijn beste maat, doelman Lars Tertoolen, te mikken.

Van Geffen: “Wij gaan dit seizoen nog wat beleven. Ondanks wintersport en carnaval moeten wij alle weken aan de bak. Wij proberen in overleg de wedstrijd tegen Vuren naar donderdag te verzetten.”

Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 1 uur geleden
RVC'33 zoek jou! vacatures 7 uur geleden
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 8 uur geleden
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding gisteren
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar gisteren
Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' 23 apr, 07:15