SVS 65 -Leerdam Sport 55
SVS 65 -Leerdam Sport 55 Foto: Nico Van Ganzewinkel

SVS’65 aan goede kant van de score in doelpuntrijk duel tegen Leerdam Sport

Wedstrijdverslagen 1.325 keer gelezen

SPIJK • SVS’65 heeft de thuiswedstrijd tegen Leerdam Sport met 4-3 gewonnen. Een 2-0 voorsprong werd nog uit handen gegeven, maar uiteindelijk wonnen de Spijkenaren met 4-3.

Al na twee minuten kwam SVS’65 op voorsprong door een doelpunt van Fetim Meha. Een kwartier later verdubbelde Meha de voorsprong. Maar vanaf de aftrap maakte Leerdam Sport de 2-1. De Leerdammers kwamen tien minuten later zelfs op gelijke hoogte door een penalty. Net voor rust scoorde Sam Muilenburg namens de thuisclub de 3-2.

Leerdam Sport kwam na een kwartier in de tweede helft weer langszij, maar in de 75e minuut maakte Duane Ruytink de winnende voor SVS’65.

Langzamerhand loopt de ziekenboeg leeg bij SVS’65. Maar goalgetter Willem Looijen zal hoogstwaarschijnlijk dit seizoen niet meer in actie komen. Hij heeft een afgescheurde bovenbeenspier.