• GDC - Haaften Foto: Eric Schröder - GDC

GDC grijpt winst tegen Haaften ondanks rode kaart keeper Tim van Rooijen

Wedstrijdverslagen 1.868 keer gelezen

EETHEN • Een gehavend GDC werkte zich zaterdag het snot voor de ogen om tegen het betere Haaften toch de winst binnen te halen.

De thuisploeg kwam op 1-0 na een half uur door een eigen doelpunt van Haaften na een voorzet van Henk van der Kolk. Van der Kolk zou na de rust nog een hoofdrol vervullen als keeper, nadat keeper Tim van Rooijen net voor rust met rood werd weggestuurd na het torpederen van de spits van Haaften na een te zachte terugspeelbal van Tom van Rijswijk, die de geblesseerde Hugo van Hemert kwam vervangen.

Haaften dacht ook terug te komen tot 1-1, maar de leidsman keurde het doelpunt af omdat er nog een verzorger van Haaften in het veld stond.

Wereldpartij
Na de rust keepte Van der Kolk echt een wereldpartij, erg knap voor een veldspeler. Haaften raakte wel nog een keer de lat. Kort voor het einde had GDC de winst binnen met de 2-0 van Jamie Youell uit een vrije trap net over de middenlijn, die er rechtstreeks in vloog. Een minuut voor tijd scoorde Haaften nog de 2-1.

• TD Arjen Borsje heet Ramon ten Hove (l) welkom bij Kozakken Boys.
Kozakken Boys speelt snel in op vertrek doelman Bryan Janssen en haalt Ramon ten Hove 3 uur geleden
'Kozak' Niek Hoogveld wacht nog steeds op straf na rood tegen Noordwijk 3 uur geleden
VV Brederodes zoekt trainer voor JO15-1 vacature 4 uur geleden
• Be Ready viert feest na het behalen van de titel in Raamsdonk.
Kampioen Be Ready overweegt overstap naar de zaterdag: 'Bezig om de leden te raadplegen' 12 uur geleden
• Bryan Janssen.
Bryan Janssen verlaat Kozakken Boys en keert terug naar Westlandia 12 uur geleden
Rayson Koeiman (ZBC'97) verstevigt met hattrick derde plaats in topscorersklassement 16 uur geleden