Tam Bergambacht morst punten bij WDS

Wedstrijdverslagen 636 keer gelezen

DRIEBRUGGEN • Bergambacht kwam in Driebruggen niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen WDS.

De thuisclub speelde veel feller dan de Bergambachtenaren. De Driebruggenaren wonnen de meeste persoonlijke duels. De laatste linie had zich goed ingesteld op de snelle aanvallers van Bergambacht.

Na een te forse schouderduw, waarbij Rody Bezemer in het vijandelijke zestienmetergebied ten val kwam, benutte Pieter Meijer de toegekende strafschop. WDS nam geen genoegen met deze achterstand en kwam nog voor rust langszij.

In de tweede helft gingen beide ploegen voor de winst. Twan Schmidt kwam in de slotfase eindelijk een keer los van zijn vaste bewakers, maar de laatste man van WDS stopte hem te koste van een gele kaart ‘professioneel’ af.