• Roda Boys - Heukelum (0-0).
• Roda Boys - Heukelum (0-0). Foto: Gerald van Zanten

Heukelum krijgt weer te weinig met gelijkspel

Wedstrijdverslagen 1.128 keer gelezen

AALST • Heukelum heeft een punt overgehouden aan het bezoek bij titelkandidaat Roda Boys. Opnieuw speelde de ploeg van Jerome Ceton verdienstelijk en had men meer moeten krijgen, maar men bleef steken op 0-0.

Na tien minuten kreeg Heukelum de overhand en kreeg het kansen via de broers Benjamin en Ferry Meijdam. Ook een aantal halve kansen leidden niet tot een goal.

Na rust ontspon zich een open duel, waarin de grootste kansen wederom voor de bezoekers waren. Tim Schwebke, Sil van Putten en Ferry Meijdam wisten de Roda Boys-doelman echter niet te verschalken.

“We kregen na afloop ook de complimenten van de tegenstander die blij waren met een punt, dat zegt genoeg. We laten hier wederom zien dat we voldoende kwaliteit hebben om in de tweede klasse te spelen”, aldus Jerome Ceton na afloop.