Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Unitas en Blauw Geel komen niet tot scoren

24 mrt, 05:58 Wedstrijdverslagen 214 keer gelezen

GORINCHEM • Unitas en Blauw Geel’38 hielden elkaar woensdagavond doelpuntloos in evenwicht. Voor de ploeg uit Veghel was het pas het eerste punt in 2022.

De mouwen moesten maar weer eens opgestroopt worden bij de roodbroeken na de forse nederlaag van afgelopen zondag. Blauw Geel had er ook zin in en in de eerste 20 minuten werd er in hoog tempo gespeeld van beide kanten.

In de eerste helft waren de beste kansen voor de bezoekers, die tweemaal voorlangs schoten. In de tweede helft was Unitas het meest gevaarlijk, zeker nadat Joey Lokasi en Jeremy van Uunen ingevallen waren. Zij brachten aanvallend wat extra impulsen .

De grootste kans was voor Robert Mutzers, Helemaal vrijgespeeld door Joey Lokasi kogelde hij de bal van dichtbij hoog over. Dit was een ‘dotje’. Ook Jeremy van Uunen kreeg een mooie mogelijkheid, maar zijn kopbal ging niet over de kruising.

Zoals Unitas het in de eerste helft droog kon houden, zo waren het de bezoekers die de tweede helft ongeschonden doorkwamen. Het bleef  0-0  dus . Hier kon uiteindelijk iedereen wel mee leven.

Zondag de monsterrit naar Haaksbergen waar om 14.30 wordt afgetrapt tegen HSC 21.

(verslag: GVV Unitas)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie