• GJS - Roda Boys (5-2).
• GJS - Roda Boys (5-2). Foto: Gerald van Zanten

Roda Boys/Bommelerwaard incasseert dit seizoen tien goals tegen GJS

Wedstrijdverslagen 1.728 keer gelezen

GORINCHEM – Voor de tweede maal dit seizoen liep Roda Boys/Bommelerwaard tegen GJS tegen een flinke nederlaag aan. Dit keer ging de ploeg van trainer Jan van Grinsven er met een 5-2 nederlaag vanaf. Eerder dit seizoen werd het in Aalst al 1-5 voor de ploeg uit Gorinchem-Oost.

“Het was wel heel erg geflatteerd, hoor. Gezien de veldverhouding is de nederlaag aan de hoge kant”, stelde Van Grinsven in zijn eerste reactie.

Roda Boys opende goed. Na honderd seconden lag de bal al achter de GJS-doelman. Christiaan van Aalst deed het voorbereidende werk, Nils Loeff rondde af, 0-1.

Vervolgens was Roda Boys het even helemaal kwijt en incasseerde twee tegendoelpunten van de onlangs 41 jaar geworden Ruud Bos. Roda Boys herpakte zich en kwam door een kopbal van Van Aalst op 2-2.

Na rust had Roda Boys de beste kansen op een voorsprong, maar in de slotfase sloeg GJS keihard toe. In de laatste vijf minuten scoorden Ruud Bos, Angelo Stoové (e.d.) en Quincy Bartens en werd het 5-2. “Het is echt ongelooflijk. Wij krijgen tegen GJS maar liefst tien tegengoals. Dat kan toch niet, echt onvoorstelbaar”, reageerde Van Grinsven.