SC Everstein wint eindelijk weer eens

Wedstrijdverslagen 1.275 keer gelezen

EVERDINGEN • SC Everstein weet weer wat winnen is. De ploeg uit Everdingen keek na elf minuten tegen een 0-2 achterstand aan tegen OSM’75, maar wist het duel om te draaien en won terecht met 4-2.

OSM’75 begon beter aan het duel, terwijl de thuisploeg wat gezapig startte. De bezoekers zetten dit binnen elf minuten om in een 0-2 voorsprong, maar hierna was Everstein wakker en begon het te lopen. Joran het Lam maakte na twintig minuten 1-2 en miste drie minuten later een strafschop. Jop van Steen zorgde met een afstandsschot na een half uur voor de gelijkmaker en nog voor rust maakte Snoek uit een vrije trap 3-2.

Duel in het slot
Na rust verzuimden de bezoekers een kans op de gelijkmaker te benutten, waarna Davey Diks het duel in het slot gooide. Hierna was het duel wel gespeeld en kwam de zege voor Everstein geen moment meer in gevaar.

Everstein-trainer Remko Versteeg was blij met de eerste overwinning van zijn ploeg na de competitiehervatting. “Deze hadden we wel even nodig. We begonnen niet goed, maar in het restant van de wedstrijd waren we echt de betere. Zaterdag hebben we weer een mooie uitdaging tegen Odysseus’91 die een puntje boven ons staan.”

RVC'33 zoek jou! vacatures 3 uur geleden
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 4 uur geleden
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 20 uur geleden
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 21 uur geleden
Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' 23 apr, 07:15
• Jesse Giebels (l) is volgend seizoen 'Kozak'.
Kozakken Boys trekt verdediger Jesse Giebels van FC Eindhoven aan 22 apr, 22:00