Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Nivo Sparta wint gemakkelijk met 3-0 en hoeft zich nergens zorgen over te maken

2 apr, 20:41 Wedstrijdverslagen 427 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Nivo Sparta rekende in eigen omgeving uiteindelijk met 3-0 gemakkelijk af met FC De Bilt, dat de punten hard nodig heeft om van de degradatiestreep weg te blijven.

Die zorgen kent Nivo Sparta helemaal niet. De ploeg kan voorzichtig naar boven kijken. Zaterdag gaat de reis naar nummer drie Sliedrecht en wie weet wat daar mogelijk is. 

De equipe van trainer Niels Blom had tegen FC De Bilt wat goed te maken, want eerder dit seizoen werd in de plaats van het landelijke weerstation met 3-1 verloren. Nu ging het duel aanvankelijk gelijkop, maar Nivo Sparta verraste met een ingestudeerde hoekschop waaruit Frenk Schaap zijn ploeg op een 1-0 voorsprong bracht. 

In het tweede deel kreeg Bart Goesten een aantal goede mogelijkheden. Uiteindelijk werkte hij wel de 2-0 binnen. Na een prima voorzet van Iain Brands bepaalde Frenk Schaap de eindstand op 3-0.

Blom leed met zijn snufferd in de ijskoude noordoostenwind bij twee graden kou en zag zijn ploeg nog de nodige kansen missen. Blom: ,,Dit was een prima zege, die wel wat hoger had mogen uitvallen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie