Zwaarbevochten zege Bergambacht op Cabauw

Wedstrijdverslagen 522 keer gelezen

CABAUW • ,,Ik ben een paar jaar ouder geworden, maar dat was niet nodig geweest,” verzuchtte Bergambacht-trainer Jerry de Groot na de zwaarbevochten 1-2 zege in en tegen Cabauw. ,,De natuurgrasmat en de felle wind dwars over het veld waren hinderlijke factoren voor ons. Pas drie minuten voor tijd scoorden we de winnende goal.”

De 17-jarige Milan Streng, die de afwezige Nik Jongbloed verving, opende de score voor de thuisclub. De gasten kregen kansen op de gelijkmaker, maar verzuimden die te benutten.

In de tweede helft schoot Stefan de Man Bergambacht langszij. Het elftal van De Groot zette aan, maar stuitte meerdere malen op de uitstekend keepende Rudy Beumkens. Vlak voor tijd bemachtigde Twan Schimdt de bal, kapte zich vrij en haalde verwoestend uit.