• Roda Boys - Woudrichem (1-1).
• Roda Boys - Woudrichem (1-1). Foto: Gerald van Zanten

Roda Boys/Bommelerwaard ziet zege in slotseconde door de vingers glippen

Wedstrijdverslagen 1.878 keer gelezen

AALST • Roda Boys/Bommelerwaard bleef tegen Woudrichem op een 1-1 gelijkspel steken. Daarmee profiteerde het deels van het verlies van koploper SVW. Het blijft in deze tweede klasse wel ongemeen spannend.

Op het gelijkspel kon niets worden aangemerkt. Voor rust waren de Brabanders licht de bovenliggende partij. De thuisclub kwam goed weg toen een inzet van een Woerkumer via de binnenkant van de paal terug het veld in sprong.

Na rust gooide Roda Boys-trainer Jan van Grinsven de ploeg wat om. Hij bracht goalgetter Armand Selmani, liet Toby Tan wat verdedigender spelen en posteerde Mo Nikbakht op tien. Door Selmani kwam Roda Boys, op aangeven van Nils Loeff, halverwege deel twee op dat moment verdiend op voorsprong. “Wij deden ons vervolgens tekort om door kansen voor Nils Loeff, Sem van Driel en Tom Diender het duel niet op slot te gooien”, zag van Grinsven.

In de slotminuut kwam Woudrichem toch nog langszij. Een inzet van Tim Saaman werd via het been van Toby Tan en de lat tot doelpunt gepromoveerd. “Ik vond het heel zuur voor de jongens, die op basis van de tweede helft een overwinning hadden verdiend”, vond van Grinsven.

• Roda Boys - Woudrichem (1-1). - Foto: Gerald van Zanten

Dinsdagavond speelt Roda Boys/Bommelerwaard de inhaal ‘coronawedstrijd’ thuis tegen Altena en kan het de koppositie weer overnemen.

Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 42 minuten geleden
RVC'33 zoek jou! vacatures 6 uur geleden
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 7 uur geleden
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 uur geleden
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar gisteren
Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' 23 apr, 07:15