Haaften stuurt BLC met lege handen naar huis

Wedstrijdverslagen 664 keer gelezen

HAAFTEN • Op sportcomplex Elzenbos won Haaften verdiend met 2-0 van BLC. Jordy Perdon scoorde namens de thuisploeg twee keer.

Bart Fransen was realistisch. “We hebben er als collectief hard voor gewerkt en niets weggegeven. Daar heeft de kwaliteit van het veld ook aan meegeholpen. BLC is een ploeg met goede technische voetballers en moet het hebben van goed combinatiespel. Dat laat ons slechte veld niet toe.”

Na 40 seconden had Haaften al op voorsprong moeten komen toen een schot ven Mats van Velzen door de keeper buitenkant paal werd getikt. In de 13e minuut kopte Jordy Perdon uit een corner de 1-0 binnen. Tien minuten later verdubbelde dezelfde Perdon de score na een mooie combinatie met Danny Verwolf.

In de tweede helft speelde BLC wat opportunistischer. Maar de overwinning voor Haaften kwam niet meer in gevaar.