GVV haalt na rust fors uit: 6-0

Wedstrijdverslagen 1.083 keer gelezen

GELDERMALSEN • GVV haalde thuis tegen het zwakke FC Drunen fors uit. Bij rust was het nog 0-0 maar in het laatste half uur scoorde GVV liefst zes keer. Bij de 6-0 winst waren vier goals van invaller Marcel van der Heijden en twee doelpunten van gelegenheidsspits Nick van Arkel.

Voor rust was GVV niet scherp genoeg. Daardoor kon FC Drunen de score dubbelblank houden. Tien minuten voor de pauze werd de geblesseerde Brandon Monhemius bij GVV vervangen door de ervaren goalgetter Marcel van der Heijden. Die invaller ging uiteraard in de spits spelen en routinier Ronald Meering verhuisde terug naar de defensie.

Een kwartier na de thee brak Nick van Arkel met 1-0 eindelijk de ban. Toen was het hek van de dam en Marcel van der Heijden zorgde al snel voor 2-0. Uit een penalty maakte Nick van Arkel zijn tweede doelpunt van de frisse middag 3-0. Marcel van der Heijden fabriceerde nadien nog eens een zuivere hattrick( 4-0, 5-0 en 6-0) en scoorde dus in totaal vier keer.

Bemoedigend voor GVV was verder dat captain Danny Hak na zijn blessure weer ruim een uur kon meedoen en dat uit het opgeheven tweede team de energieke jonge middenvelder Paul de Meijer en Dennis Vroegh het verdienstelijk deden.

Als GVV overigens na deze royale 6-0 winst nog om de prijzen in de vierde klasse F wil meedoen, zal er komende zaterdag thuis tegen Willem II beslist weer moeten worden gewonnen.