Verdiende zege Brederodes bij Vriendenschaar

Wedstrijdverslagen 793 keer gelezen

CULEMBORG • Brederodes heeft voor het eerst sinds 19 februari weer een wedstrijd gewonnen. Op bezoek bij Vriendenschaar werd het 1-3.

In de warming-up viel Brederodes-doelman Rick Leeman uit met een blessure. Oudgediende Nick van den Berg verving hem echter uitstekend. Jamal Oussif zorgde voor de verdiende 0-1 na 35 minuten. De bezoekers waren hiervoor ook de bovenliggende partij. Halverwege de tweede helft werd het 1-1, waarna Ouassif met zijn tweede weer voor de voorsprong zorgde. Tim Wakkermans maakte in blessuretijd nog 1-3.

Marcel Akkerman (Brederodes) was blij met de overwinning: “Al met al een terechte overwinning, maar we hadden het na rust wel even moeilijk. Ik ben blij dat het team als collectief de rug heeft weten te rechten na de 1-1.”