Ammerstol laat zich punt ontglippen tegen SPV’81

Wedstrijdverslagen 403 keer gelezen

Vriend en vijand waren het er over eens dat Ammerstol een punt had verdiend in het treffen met SPV’81. Het mocht alleen niet zo zijn: de gasten gingen er met een geniepige 0-1 vandoor dankzij een goal van Stijn Achterberg.

“Jammer”, vond Ammerstol-trainer Rieny Looren de Jong. “In de eerste helft was SPV weliswaar sterker, maar na de pauze kregen wij diverse mogelijkheden om te scoren. Zo slaagde Damien Verkleij er helaas niet in om de keeper in één-tegen-één situaties te passeren.

“Een puntendeling was zeker op zijn plek geweest”, vond ook SP’81 coach René Eyra. “Wij speelden één van onze mindere wedstrijden en daar had Ammerstol van kunnen profiteren.”

Bij de thuisclub speelde Isa Looren de Jong, de 16-jarige dochter van de trainer, negentig minuten lang mee. Ze liet een uitstekend optreden noteren als verdediger.

• Akif Hancer.
Unitas (zo) heeft met komst aanvaller Akif Hancer selectie rond 39 minuten geleden
• Patrick Stok.
Ries Fok vertrekt bij Dubbeldam, Patrick Stok komend seizoen nieuwe trainer 40 minuten geleden
Start voorronden TOTO KNVB-beker, met onder meer Achilles Veen en Heerjansdam, drie weken uitgesteld 2 uur geleden
• Bert van Dalen.
Zaterdag kan voor BZC'14 de kampioensvlag worden gehesen 4 uur geleden
• Wordt VVAC zaterdag al kampioen, of brengt Peursum de spanning in 4E weer helemaal terug?
Drie belangrijke derby's in de Waard: Streefkerk-De Alblas, Arkel-Schelluinen en VVAC-Peursum voorbeschouwing Alblasserwaard 6 uur geleden