Drama voor Kozakken Boys met 4-0 nederlaag bij IJsselmeervogels

Wedstrijdverslagen 2.105 keer gelezen

SPAKENBURG • Kozakken Boys had zaterdag weinig in te brengen bij IJsselmeervogels. Het werd 4-0 voor de gastheren op de Westmaat.

In de tiende minuut opende IJsselmeervogels de score. In eerste instantie redde keeper Mike van de Meulenhof nog, maar de rebound werd benut door Jerrel Hak voor de 1-0.

Vervolgens golfde het spel wat op en neer. Nadat Stephan Warmolts aanvaller Stan Beune aantikte, ging de bal op de stip. Danny van de Meirakker benutte de strafschop voor de 2-0 en Warmolts kon met rood vertrekken. Dus stond Kozakken Boys met tien man. In de blessuretijd scoorde Beune ook nog de 3-0 na een fout van de sluitpost van Kozakken Boys.

Na de rust bleef het matig bij de gasten uit Werkendam. Voor IJsselmeervogels rondde invaller Rydell Poepon de klus af met de 4-0.

Het verschil met een veilige plaats is nu acht punten, dus ziet het er heel donker uit voor de ‘Boys’.