Ammerstol had kortstondig de weelde van een voorsprong

Wedstrijdverslagen 373 keer gelezen

Ammerstol verloor op sportpark De Snackert met 3-6 van het Goudse GSV.

De hekkensluiter scoorde al na twee minuten via de pas 15-jarige Thijs Zeeuw. ,,Het was jammer, dat we die voorsprong – voor het eerst dit seizoen - niet wat langer dan zes minuten konden behouden,” vertelde Ammerstol-trainer Rieny Looren de Jong.

,,Na de gelijkmaker speelde GSV de bal goed rond en kwamen we er voor rust niet meer aan te pas. De 1-3 achterstand verkleinde Thijs Zeeuw in de tweede helft en dan heb je weer enige hoop als trainer. Helaas liep het anders. Marijn Vermaas scoorde nog de 3-5. Vandaag deden er vijf jeugdspelers van JO17 mee.”

Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 9 uur geleden
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 9 uur geleden