Foto: Kontakt Mediapartners

SV Lopik speelt Desto na rust van de mat

14 mei, 20:47 Wedstrijdverslagen 182 keer gelezen

LOPIK • Na twee nederlagen op rij versloeg SV Lopik het op de derde plaats staande Desto uit Utrecht met 5-1.

In een gelijkopgaand begin kwamen de gasten onverwachts op voorsprong. Binnen vijf minuten waren de rollen omgekeerd dankzij twee goals van Thomas Bakker.

,,De tweede helft begonnen we goed”, aldus Lopik-trainer Marc Imandt. ,,Gianni de Bruin bracht de marge op twee. Als we doen waar we goed in zijn, dan kunnen we bijna elke ploeg aan. Aangezien mijn team toe was aan een goed resultaat, bleven we Desto onder druk zetten. Patrick Broekhuizen was nog twee keer doeltreffend. Met deze zege speelden we ons definitief in veiligheid.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie