Foto: Kontakt Mediapartners

Reguliere overwinning voor Rhelico

14 mei, 23:22 Wedstrijdverslagen 398 keer gelezen

‘S-HERTOGENBOSCH • In een matige wedstrijd heeft Rhelico met 0-5 gewonnen van OSC’45. De ploeg uit Rumpt doet goede zaken en staat nu vijfde in de ranglijst en derde in de tweede periode.

In Den Bosch had Rhelico weinig tegenstand en stond al in de rust met 0-2 voor. Ferry van Asch en Niels Lobregt scoorden namens Rhelico. In de tweede helft schoot Sander Noom de 0-3 binnen. En de weer teruggekeerde Glenn van Gelderen maakte met een pegel 0-4. Het slotakkoord was voor Kylian Heemskerk. Uit een afgeslagen corner maakte hij 0-5.

Stuur jouw foto
Mail de redactie