GJS loopt tegen De Zwerver achter de feiten aan en kan nacompetitie vergeten

Wedstrijdverslagen 961 keer gelezen

KINDERDIJK • De wedstrijd De Zwerver-GJS was eigenlijk na vier minuten al beslist, want toen stond het al 2-0 voor de thuisclub.

Op een werkelijk prachtig biljartlaken in Kinderdijk startte GJS vandaag dramatisch aan de wedstrijd tegen De Zwerver. Binnen 35 scoorden de gastheren 1-0 en drie minuten later werd het zelfs 2-0 uit een corner voor de thuisploeg.

GJS was geknakt en stelde niets tegenover het goede spel van De Zwerver. Kort voor rust wist de thuisploeg op 3-0 te komen. Voor GJS was de wedstrijd hiermee gespeeld.

Ander vaatje
Na de rust een ander GJS, met al gauw de 3-1 van Rob van den Boom. GJS wist de tweede helft de wil op te leggen aan De Zwerver, maar het was allemaal te laat. Fadelme Elonga schoot de bal nog op de kruising en Taoufik Benyahia kopte op de paal. Een beetje pech dus voor de gasten.

Kort voor tijd scoorde De Zwerver de 4-1 en bracht aan alle spanning een einde.

GJS moet de nacompetitie uit het hoofd zetten en de competitie uitspelen. Komende zaterdag speelt GJS thuis tegen Heukelum, de koploper in de derde periode.