Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Unitas klopt ook Sliedrecht

10 aug, 08:53 Wedstrijdverslagen 33 keer gelezen

SLIEDRECHT • Op een zonovergoten sportpark De Lockhorst werd Sliedrecht dinsdagavond met 1-0 verslagen door derdedivisionist Unitas door een doelpunt van Elmer de Vries. 

Unitas speelde in de eerste 20 minuten in een te laag tempo waardoor Sliedrecht niet op de proef werd gesteld. Na de drinkpauze een feller en zorgvuldiger Unitas, maar tot echt grote kansen leidde dit niet, op een afgekeurde kopgoal na van Omar Boulamhayan. Er werd ook geen kansen weggegeven, met als resultaat een 0-0 ruststand.

In de tweede helft schakelden de roodbroeken een paar tandjes bij met de komst van Elmer de Vries, John Tilahun, Joey Lokasi, Robert Mutzers en Najim Haddouchi binnen de lijnen. De 0-1 kon niet uitblijven en viel na een goed uitgespeelde aanval met Elmer de Vries als afmaker. Enkele minuten later werd een goal van Robert Mutzers twijfelachtig afgekeurd vanwege buitenspel. 

In de allerlaatste minuut moest doelman Luc van Dongen toch nog in actie komen, maar hij liet zich gelden met een fabelachtige redding. 

A.s. zaterdag speelt Unitas haar laatste oefenwedstrijd in en tegen Almkerk om 14:30.

(verslag: GVV Unitas)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Clubs regio Vijfheerenlanden: Heukelum aast op eerste seizoenszege, kaarten in 3D moeten nog worden geschud VOORBESCHOUWING 19 uur geleden
Afbeelding
Mooi programma met o.a. SVW-LRC, Papendrecht-GJS, Alblasserdam-Streefkerk en Arkel-Hardinxveld VOORBESCHOUWING gisteren
Afbeelding
Roda Boys-Almkerk, SVW-Achilles Veen, Heukelum-Arkel en De Zwerver-Streefkerk in tweede ronde districtsbeker Zuid I 30 sep, 10:43
Afbeelding
Almkerk jaagt tegen Oranje Wit op eerste driepunter, maar andersom geldt dat ook VOORBESCHOUWING 30 sep, 07:00
Afbeelding
VIDEO: Voorbeschouwing SoccerReporter op SVW-LRC 29 sep, 19:23
Logo
Afbeelding
Co van Iersel gestopt als leider van Sleeuwijk: ‘Het gevoel er niet meer bij te zijn, zal moeten slijten’ 29 sep, 18:00