Foto: Kontakt Mediapartners

Kozakken Boys gaat vrijdag de koker in na 1-2 zege op ASWH

20 sep, 22:14 Wedstrijdverslagen 48 keer gelezen

HENDRIK-IDO-AMBACHT • Kozakken Boys heeft zich dinsdagavond geplaatst voor het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker. De Werkendamse tweededivisionist won in Hendrik-Ido-Ambacht met 1-2 van derdedivisionist ASWH.

Binnen het kwartier raakte Kozakken Boys spits Lowie van Zundert kwijt; hij viel geblesseerd uit. Kort daarop zette Gwaeron Stout zijn ploeg op een 0-1 voorsprong.

De Werkendammers bleven voor rust de bovenliggende partij, maar wisten de score niet uit te bouwen.

De tweede helft was een stuk levendiger. Invaller Brandon Robinson prikte in de 49e minuut de 1-1 al binnen. In de 67e minuut herstelde Lars Hutten met de 1-2 de pikorde.

ASWH ging daarna andermaal op zoek naar de gelijkmaker, maar die wilde niet vallen. En dus is het Kozakken Boys dat vrijdagavond in de koker gaat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie