Foto: Kontakt Mediapartners

DEM kegelt Unitas vanaf de stip uit de beker

21 sep, 23:32 Wedstrijdverslagen 29 keer gelezen

GORINCHEM • Unitas is gestrand in de tweede ronde van het kwalificatietoernooi van de TOTO KNVB Beker. Vanaf de stip werd verloren van competitiegenoot DEM, waarvan de Gorinchemse derdedivisionist op de openingsdag nog met 1-2 won.

Unitas zat in de eerste helft niet in de wedstrijd. Rust: 0-0.

In de tweede helft en in de verlenging had de thuisclub het betere van het spel, maar het leidde niet tot een voorsprong. En dus moest een strafschoppenserie de beslissing brengen. DEM maakte ze alle vijf. De vijfde van Unitas werd gemist door Najim Haddouchi, waarmee het voor Unitas over en uit was.

Stuur jouw foto
Mail de redactie