• ZVG/Cagemax - Bristol City (12-0).
• ZVG/Cagemax - Bristol City (12-0). Foto: Ronald den Uijl Fotografie

ZVG/Cagemax haalt met 12-0 ongenadig hard uit tegen Bristol City

Wedstrijdverslagen 1.276 keer gelezen

GORINCHEM • De mannen van ZVG/Cagemax haalden in de derde speelronde met 12-0 ongenadig hard uit tegen Bristol City. Met deze derde overwinning benadrukt de ploeg nog eens overduidelijk de kampioensaspiraties voor dit seizoen. De vrouwen van ZVG/Cagemax bleven in Amsterdam tegen Os Lusitanos op 0-0 steken. CFM/Transito was vrij.

ZVG/Cagemax walste in hoog tempo over het arme Bristol City heen. Amin Amghar was met vier doelpunten het meest trefzeker. De overige treffers kwamen van Oualid Tarifit (2), Salah Jaddi (2x), Zeki Laaiti, Jamiro Libretto, Bilal Kaddouri en Mo Hazzat. 

De ambitieuze Gorcumers scoorden in drie duels al 31 keer. 

Vrouwen
De ZVG-vrouwen van trainer Johan van der Hoek kwamen tegen Os Lusitanos, dat een aantal speelsters vanuit Gorinchem haalde, een 0-0 overeen. Zeldzaam in zaalvoetbal. “Het was wel een wedstrijd op heel hoog niveau, waarin de beide doelvrouwen de uitblinkers waren”, zag Van der Hoek.

De ZVG/Cagemax-vrouwen staan nu tweede in de eredivisie op twee punten van landskampioen FC Marlène. Komend weekeinde is er geen programma in het landelijke zaalvoetbal.

Download onze app

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app