• Unitas-doelman Owen Verduijn in actie tegen Groot-Ammers.
• Unitas-doelman Owen Verduijn in actie tegen Groot-Ammers. Foto: Rick den Besten

Doelman Owen Verduijn en Boaz Helderman vertrekken bij Unitas (zat)

Nieuws 4.221 keer gelezen

GORINCHEM • Unitas-zaterdag knokt in de slotfase van het seizoen voor lijfsbehoud in de derde klasse C. De ploeg speelt heel behoorlijk voetbal maar kan de wedstrijden maar moeilijk winnend over de streep trekken. 

In april en mei krijgt de equipe van de vertrekkend trainer Othman Bouchaten nog te maken met Wieldrecht, Schoonhoven, Drechtstreek, GSC/ODS, SV Meerkerk en op de slotdag de immer spannende derby tegen ASV Arkel.

Na de bekendmaking van de komst van nieuwe hoofdtrainer Bart Fransen, zijn de gesprekken met de selectie in gang gezet. Voor het seizoen 2024-2025 hebben tot nu toe de volgende spelers aangegeven te blijven bij de zaterdag: Fikrie Adahchour, Billy Euphrates, Job Lanting, Brandon Markham, Tim Mehl, Daan Romijn, Rudy Schrijver, Eltjo van Veen, Julian de Vries, Tesfalem Tekle Tinsue, Noam van Wijk, Guillermo Montero (SV Dakota). 

Met een aantal spelers wordt nog gesproken. Aanvoerder Owen Verduijn en Boaz Helderman wonen in Amsterdam en hebben aangeven aan het einde van het seizoen Unitas te verlaten. Sem van den Dool maakt de stap naar de zondagselectie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden