• Sven van Ingen.
• Sven van Ingen. Foto: @RodaBoysBom

Sven van Ingen verruilt komende zomer Roda Boys/Bommelerwaard voor GRC 14

Nieuws Spelerscarrousel 2.772 keer gelezen

GIESSEN/RIJSWIJK • De voetballoopbaan van Sven van Ingen is in 2024 volop in beweging. Tijdens de winterstop brak hij met Kozakken Boys en besloot hij dit seizoen af te maken bij Roda Boys/Bommelerwaard. Komende zomer meldt hij zich in het Almbos om bij GRC 14 aan te sluiten.

De 32-jarige Van Ingen neemt een tas vol ervaring mee naar de Giessen/Rijswijk Combinatie, die nog op zoek is naar een vervanger voor de naar IFC vertrekkende doelman Nicky Janssen. 

Van Ingen kwam eerder uit voor FC Lienden, FC Twente, De Graafschap en TEC, alvorens hij in de zomer van 2017 naar Kozakken Boys verkaste. Hoogtepunten uit zijn Werkendamse periode noemt hij de bekerwedstrijden tegen De Graafschap, PEC Zwolle, Almere City, Vitesse en ADO Den Haag. 

“Ook het winnen van de nacompetitie in 2022 bij GVVV hoort in dit rijtje.” 

Met Roda Boys gaat hij vol voor het kampioenschap en op de laatste speeldag, op 25 mei, gaat hij met de ploeg uit Aalst op bezoek bij GRC 14. “Ook dan zal ik er vol voor gaan. Ik kan GRC 14 niet matsen. Als zij in de problemen komen, hebben zij dat in de eerdere 25 wedstrijden gedaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden