Adverteren op Regio-Voetbal.nl

Regio-Voetbal volgt de verrichtingen van 90 clubs in grofweg de Alblasserwaard, Vijfheerenlanden, West-Betuwe, Bommelerwaard, Land van Heusden en Altena en de Krimpenerwaard. Maandelijks worden ruim 1 miljoen pagina's bezocht. Via social media heeft Regio-Voetbal bijna 12.000 volgers op Twitter, ruim 9300 likes op Facebook en 1000 volgers op Instagram. Hiermee is Regio-Voetbal een aantrekkelijk podium om jouw commerciële boodschap te communiceren.

Jouw bedrijf optimaal presenteren via Regio-Voetbal? Kies dan voor een crossmediale verspreiding van uw reclameboodschap! Je kunt partner worden van Regio-Voetbal of bijvoorbeeld een banner of advertorial plaatsen. Door gebruik te maken van één van deze opties, profiteer je van een optimale verspreiding van je reclameboodschap:

  • Via print: 350.000 huishoudens met onze huis-aan-huisbladen
  • Via Regio-Voetbal.nl: 1 miljoen paginabezoeken per maand
  • Via social media.

Banners
Het plaatsen van banners kost €5,- per 1.000 vertoningen.

  1. Leaderboard (728x90 pixels)
  2. Rectangle (300x250 pixels)


Advertorial

Een advertentie heeft vaak maar de mogelijkheid tot het geven van beperkte informatie. Wordt er gekozen voor een advertorial, dan heb je veel meer mogelijkheden om verdieping te geven aan je boodschap. Het voordeel van een advertorial ten opzichte van een redactioneel stuk is ook dat je volledige zeggenschap hebt over de tekst en het mag ook een commerciële boodschap bevatten.

Een advertorial op deze site plaatsen? Dat is al mogelijk vanaf €375,- 

Vacatures (voetbalgerelateerd)
Op zoek naar een (hoofd)trainer, verzorger of wellicht een kantinebeheerder? Plaats je vacature op regio-voetbal.nl voor maar €125,- en bereik direct jouw doelgroep!  

Partner worden
Wil je partner worden met je bedrijf van Regio-Voetbal? Neem dan snel contact op met: 

Justin Vlietstra
06 - 51 72 80 34
j.vlietstra@kmp.nl