Dussense Boys zet crowdfundactie op touw
Dussense Boys zet crowdfundactie op touw regio-voetbal.nl

Dussense Boys zet crowdfundactie op touw

Algemeen 28 keer gelezen

DUSSEN - Op initiatief van spelers van s.v. Dussense Boys is er op zaterdag 11 november 2017 een crowdfundactie opgezet ten bate van een vrijwilligster van de club.

De zondagclub komt daarmee in actie voor Nathalie, naast centraal staand lid en vrijwilligster van s.v. Dussense Boys tevens schooljuffrouw op de plaatselijke basisschool. Zij ontving vlak voor de geboorte van haar pasgeboren zoon plotseling een vervelende diagnose. Om behandeld te worden moet Nathalie hiervoor zes weken in Duitsland verblijven.

De verzekering vergoedt slechts de kosten van de behandeling en het verblijf van Nathalie, haar partner en de pasgeboren zoon. Mede om die reden is er een crowdfundactie opgezet binnen de voetbalvereniging. Het doel van het initiatief is om morele steun te verlenen en het overkomen van overige familie zoals de opa en oma’s van de pasgeboren zoon, financieel te ondersteunen. Hierbij valt te denken aan reis- en verblijfskosten, extra kosten die niet door de verzekering worden gedekt en dergelijke. 

Op het rekeningnummer NL32 RBRB 8818 0983 49 is het mogelijk om een bedrag naar keuze over te maken op naam van actie-initiator ‘M. Smit’. Het initiatief is volledig afhankelijk van donaties van zowel particulieren als bedrijven. Elke steun wordt door Nathalie, Bart en Dex zeer gewaardeerd. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden