Dennis Rooijakkers wil zich ontwikkelen in Asperen
Dennis Rooijakkers wil zich ontwikkelen in Asperen regio-voetbal.nl

Dennis Rooijakkers wil zich ontwikkelen in Asperen

Algemeen 248 keer gelezen

ASPEREN - Eersteklassers LRC en WNC wilden hem hebben, maar doelman Dennis Rooijakkers bleef bij Asperen. "Ik wil me in de derde klasse verder ontwikkelen."

Asperen wist zich vorig seizoen pas in de nacompetitie te handhaven. Was de derdeklasser gedegradeerd, dan was Rooijakkers vertrokken. "Ik wil beter worden en denk niet dat de vierde klasse dan geschikt was geweest."

De jonge doelman, die vorig seizoen overkwam van LRC, denkt niet dat hij met Asperen nog zo'n jaar als het vorige gaat mee maken. Met name over de terugkeer van Tom Maddison is hij verheugd. "Ik had nog niet met hem gespeeld en kende hem dus nog niet, maar dat is een fantastische speler."

Ook over rechtsback Jeffrey van der Heiden, vorig jaar actief bij LRC, is Rooijakkers positief. "Dat is voor Asperen gewoon een goede speler. De rest van de selectie is intact gebleven, dus we zijn er sterker op geworden. Ik verwacht niet dat we dit seizoen bij de onderste vier eindigen."

Derby
Onder de teruggekeerde trainer Ton Blom gaat Asperen een competitie met enkele nieuwe tegenstanders in. "SVW, Sleeuwijk en Woudrichem zijn voor mij de favorieten, maar daaronder zullen de verschillen niet zo groot zijn", denkt Rooijakkers, die vooral uitkijkt naar de derby tegen Leerdam Sport. "Nee, dat heeft niet met mijn LRC-verleden te maken, daarvoor ben ik te nuchter. Er spelen daar gewoon een hoop bekenden en ik denk dat op die wedstrijden wel wat publiek afkomt. Dat is gewoon leuk om mee te maken."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden