•
• "Ik zie vooruitgang", zegt John den Dunnen. Foto: Rick den Besten

John den Dunnen en Raymond Sponselee 'tekenen' voor middenmoot

Algemeen Voorbeschouwingen 1.041 keer gelezen

OUD-ALBLAS/STREEFKERK • De Alblas en Streefkerk lijken zich geen illusies te hoeven maken over kampioenskansen in de derde klasse C. Een eindklassering in de middenmoot zou al mooi zijn.

"Wij zetten in op de posities vijf tot en met acht", zegt Raymond Sponselee, trainer van Streefkerk. "Vorig seizoen werden we nipt achtste. Verbetering moet mogelijk zijn."

Bij De Alblas zou men tekenen voor een zelfde eindklassering als het vorig voetbaljaar. Toen werd De Alblas negende en kwam het zelfs in de buurt van een periodetitel.

"Inmiddels hebben zich aardig wat personele wisselingen voorgedaan", weet trainer John den Dunnen."Zo vertrok vrijwel de gehele as van het elftal en daarmee ook een stuk kwaliteit en ervaring. We vullen de lacunes op met een leuke versterking als Junior Visser, die overkwam van Alblasserdam, en eigen jeugd onder wie Ton van Reeuwijk, Roy Jongeneel en Tijmen de Jong. De groep bevalt me prima en ik zie vooruitgang. Als het bij ons straks ineens gaat draaien, kunnen we voor verrassingen zorgen. Met deze groep kan het alle kanten op."

Verrassende factor
Bij Streefkerk veranderde er niet veel deze zomer. "Om de concurrentie wat te vergroten, heb ik de selectie uitgebreid", vertelt Sponselee. "Er zijn spelers vanuit het tweede elftal bijgekomen, jongens die te kennen hebben gegeven er écht voor te willen gaan. Vooralsnog heeft dat een goed effect: er wordt flink gebuffeld! Die lijn hopen we door te trekken naar de competitie, waarin Hardinxveld onze eerste tegenstander is. Het zou mooi zijn als we net als vorig seizoen vroeg in de competitie al flink wat punten verzamelen. Je kunt ze alvast maar binnen hebben, vind ik. SVW, Schelluinen en Alblasserdam zullen wel voor de titel gaan. Wij hopen een verrassende factor te zijn."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden