• Kozakken Boys hoopt ook tegen Quick Boys weer te kunnen juichen.
• Kozakken Boys hoopt ook tegen Quick Boys weer te kunnen juichen. Foto: Teus Admiraal
voorbeschouwing

Winst noodzakelijk voor Kozakken Boys, Veen, Sparta'30 en Dussense Boys

Algemeen Voorbeschouwingen 978 keer gelezen

ALTENA • Er is een kort programma in het Land van Altena komend weekend. Kozakken Boys komt binnen de lijnen tegen Quick Boys. De tweededivisionist uit Werkendam is nog ongeslagen na de winterstop en begint zich te mengen in de titelstrijd. Het laatste stapje moet nog wel genomen worden.

Quick Boys, de tegenstander van zaterdag, is een lastige hindernis. Om de kansen open te houden moeten de gasten uit Katwijk aan de zegekar gebonden worden. Het moet dus op De Zwaaier zaterdag geen half maar heel werk worden voor de Boys.

Achilles Veen
Hoofdklasser Achilles Veen heeft ook aspiraties en heeft een plaats in de nacompetitie nog niet uit het hoofd gezet. Zaterdag wacht een zware proef tegen koploper DHSC. De ploeg van trainer John Karelse moet winnen. Anders wordt het gat naar de top te groot. 

Sparta'30
In de derde klasse D komt Sparta'30 in actie bij en tegen MVV'58. De Andelnaren zitten flink in de nesten, nu ze zijn gezakt naar de voorlaatste plaats. Er is dan ook maar een remedie zaterdag en dat is zich knokken naar de winst. Alles uit de kast dus, wil het degradatiespook niet nog dichterbij komen.

Zondag
Op zondag komt Be Ready in actie, als de weersomstandigheden het toelaten. De Hankenaren nemen het op tegen RCD. De gasten uit Dordrecht staan laag op de ranglijst. Dus normaal gesproken moet Be Ready de klus kunnen klaren. Dussense Boys is de laatste weken goed bezig in de vierde klasse en begint zich te roeren. Winst op PCP betekent dat de tweede periodetitel weer een stap dichterbij komt.

Download onze app

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app