SteDoCo versterkt zich met Sterrenburg en Van Beers
SteDoCo versterkt zich met Sterrenburg en Van Beers regio-voetbal.nl

SteDoCo versterkt zich met Sterrenburg en Van Beers

Nieuws 45 keer gelezen

HOORNAAR - Hoofdklasser SteDoCo heeft vrijdag de komst van Jeroen Sterrenburg en Simon van Beers bekendgemaakt. 

Middenvelder Jeroen Sterrenburg komt over van zondagderdedivisionist OJC Rosmalen. Daarvoor speelde hij enkele seizoenen bij Nivo Sparta waar hij samenspeelde met enkele oud-spelers van SteDoCo, waaronder goalgetter Willem Looijen en Marvin Westerduin. Eerder doorliep het 21-jarige talent de jeugdteams O17 en O19 van FC Den Bosch.

Keeper Simon van Beers komt over van Tweededivisionist FC Lienden van trainer Hans Kraay Junior. Van Beers maakte op 4 augustus 2013 namens FC Den Bosch zijn debuut in het betaald voetbal tegen zijn voormalige club Willem II. Begin augustus 2014 tekende hij een contract bij Achilles'29, waar hij tweede doelman achter Leon ter Wielen werd.

KNVB Beker
Op 25 september debuteerde hij voor Achilles. Van Beers mocht in de basis beginnen in de KNVB-bekerwedstrijd tegen FC Twente. Hoewel de semi-profs met 1-3 onderuit gingen, werd hij geprezen voor zijn sterke optreden. In de laatste wedstrijd van het seizoen mocht Van Beers zijn competitiedebuut maken voor De Groesbekers, tegen Jong FC Twente.

In de winterstop van 2017 liet de goalie zijn contract ontbinden om vervolgens voor FC Lienden te gaan spelen in de Tweede Divisie. De 22-jarige doelman komt sinds de winterstop van 2017 uit voor de club uit de Betuwe. Komende zomer maakt hij de overstap naar Hoornaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden