Jakoba en Gaari winnen met Curaçao de Caribbean Cup
Jakoba en Gaari winnen met Curaçao de Caribbean Cup regio-voetbal.nl

Jakoba en Gaari winnen met Curaçao de Caribbean Cup

Nieuws 5 keer gelezen

WERKENDAM - Het nationale elftal van Curaçao heeft vannacht voor het eerst in de historie de Caribbean Cup gewonnen. Met Kozak Quentin Jakoba de hele wedstrijd op het veld won Korsou met 2-1 van Jamaica.

Nadat vrijdag in de halve finale werd afgerekend met Martinique wist de ploeg van bondscoach Remco Bicentini zondag op maandagnacht voor de grootste voetbalprestatie in de historie van het eiland te zorgen. Elson Hooi was met twee doelpunten het goudhaantje voor Curaçao.

[[{"fid":"40811","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg"}},"link_text":"Embedded rich media on Twitter","attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

Juriën Gaari, eveneens van Kozakken Boys, bleef de gehele wedstrijd op de bank.

Gold Cup
Op maandag 10 juli treffen Curaçao en Jamaica elkaar opnieuw, dan in de groepsfase van de Gold Cup. El Salvador (14 juli) en Mexico (17 juli) zijn de andere tegenstanders op het toernooi van Noord- en Midden-Amerika. De nummers één en twee uit de poule staan in de kwartfinale, evenals de twee beste nummers drie.

[[{"fid":"40813","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"wysiwyg"}},"link_text":"Embedded rich media on Twitter","attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"2"}}]]

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden